MacBook AirHallå alla! Som ni säkert vet så har jag varit utan dator i en vecka nu och det funkar inte speciellt bra. Speciellt inte nu när det börjar komma högar med skolarbete som måste göras på dator - hur ska jag göra det liksom?

Jag har i alla fall ett önskemål om att få adoptera en MacBook Air. Mamma tycker att jag behöver någon... Stor och klumpig dator, så att den inte ska gå sönder? Och pappa håler antagigen med. Men jag fattar inte riktigt vad det är de inte fattar. Det är ju nästan värre för mig att ha en stor och klumpig av 100 anledningar. Dels måste jag kunna ha den i skolan, och det är ju smidigare med en smidig dator. Och sen framförallt så tar man ju mycket bättre hand om en dator som är lite skörare.

Jag skulle alltså göra vad som hellst för att få en sån här dator! Och om jag mot all förmodan skulle få en så skulle jag "tjäna av den" efteråt eftersom att jag behöver en snarast. Men jag kommer antagligen inte få nån ny på ett tag. Hur ska detta gå..?


- Blondinkatrin

Ps. Mamma och pappa vet ju bäst *fniss* Ds.

Tällberg

Nu sitter jag här i Tällberg, mammas och pappas hotellrum. Det har varit trevligt än sålänge. Vi har pratat massor med alla och ätit middag i 2.5 timmar ungefär. Jag tog en liten paus från allt, så nu sitter jag här uppe. Ska gå och vara social efter att ha pratat lite med Ester på skype.


- Blondinkatrin

Halsont och en seg kopiator

Nu sitter jag i skolan och kopierar saker till pappa. Han ska ha 8 exemplar av 1000 papper så de tar 10000 år. Jag har också behövt fylla på papper 100 gånger också.

Jag har i alla fall extremt ont i halsen och mår riktigt dåligt, och vi har såklart idrott idag. Det var ingen höjdaridé att röja igår... Nej, men seriöst. Vi har test på idrotten och om jag mår såhär vet jag inte om jag kan vara med. Jag vill... Men tror inte att jag kan. Fast vi får se, jag kanske mår bättre?

Vi börjar 10 i 9, så det är ett bra tag kvar. Nu ska jag fortsätta kopiera.

- Blondinkatrin

ENTER THE CIRCUS @ nyköping - Pic's

Nu har Matthias (bror) och hans band (länkad), varit i farten igen med en spelning, och som vanligt vad jag och Ester där med våra super åsikter. Denna gång var vår styrka utökad av Ms. Bose, haha. Vi blev extremt runtknuffade också, men det gick bra.

Som ni säkert ser är alla bilder på samma person (typ, aka min bror) och det är för att vi stog såpass konstigt att alla andra skymdes! ... Som om jag inte har sett min bror ganska ofta? Men men, jag fick några bilder i alla fall innan kameran dog. Youtube-klipp kommer!!


- Blondinkatrin

Introduktion av "Veckans test"

Nu tänkte jag introducera en ny kategori som tillkommit idag. Jag tror jag funderade på detta igår kväll när jag skulle sova. Vi håller somsagt på med ett nytt projekt på idrotten i skolan och vi skulle skriva några rader om våra vanor. Jag vet att mina vanor är så långt ifrån ideal som möjligt, eftersom att jag inte tränar eller äter eller sover ordentligt.

Så med den här kategorin tänker jag utföra några test (ej förbestämda), under en veckas tid. Till exempel så kanske jag under en veckas tid, äter regelbundet, går och lägger mig så jag får 8 timmars sömn och tränar någonlunda under veckan. Sedan utvärderar jag detta vid veckans slut.

På grund av min "livsstil", så måste jag köra det veckovis, tycker jag - eftersom att jag till exempel, vaknar kl 5 på morgonen, skulle 8 timmars sömn innebära att jag går och lägger mig kl 21, och hur länge jag orkar med det vet jag inte.

Dessa tester kommer inte pågå varje vecka! Men lite då och då, när jag kommer på något jag vill prova, haha. Så stay tuned på vilka tester som kommer.


- Blondinkatrin

Träning, men ingen broccoli

Nu har jag tagit en paus från pluggandet, jag fattade verkligen ingentom om joner, jonbildning och jongitter och jonisering, men jag kanske fattar bättre nu? Jag har i alla fall tränat i en timme nu, kan inte påstå att det var skönt, men det är skönt att ha gjort det.Är det detta som gäller nu när idrottsprojektet kör igång? Kanske... Fast glöm att jag ska äta broccoli regelbundet, uäk. Nu ska jag snart duscha och sen ska jag ge mig på det sista på NO:n.


- Blondinkatrin

Plugg och bökig katt

Idag är detplugg som gäller. Jag måste rita en schematisk modell över 100 sidor NO. Det blir nog tråkigt, men men. Vill man ha betyg så får man göra det läraren säger. Det är typ allt jag har plockat upp under 10 år i skolan, haha. Nu bökar Bajsis runt massa och vill ha mat.


- Blondinkatrin

Ett helt år har gått

Här kommer ett inlägg, extremt liknande det Ester skrev för några minuter sen. Men det är kul att reflektera lite, Kunskapsskolan geeks you know! LoL.

Jag sa just tlll Ester att jag ville veta hur allt vad om exakt ett år, eftersom att det har hänt så galet otroligt mycket på ett helt år tills idag. Bland annat så, för ungefär exakt ett år sen så hade jag typ en kompis - Sofia. Alla i skolan (enligt mig) avskydde mig, vilket jag inte precis brydde mig om. Men sen typ 1-2 månader senare så började jag och Ester (som var kompis med min "x-kompis") vara med varann. Egetligen så typ hatade Ester mig, men vi började vara med varandra i alla fall. Efter några månader så var jag och Ester med varandra så gott som varje dag och det var ganska mycket shit med alla andra våra "kompisar". Tillslut var det bara vi två kvar som inte typ hatade varandra, så vi hängde en hel del, haha. Jag tog en paus från innebandyn också, så jag tränade inte mycket. Jag gjorde mitt gymnasieval - Nyköpings Enskilda Gymnasium, inriktning NV. Det blev inte riktigt så. Sommaren '08 var typ den roligaste sommaren nånsin. Jag var med Ester hela sommaren, haha och det var kul. Sen så blev det lite crazy när vi bestämmde oss för att gå på Kunskapsgymnasiet Observatoriet, i Saltsjöbaden. Jag kommer alltid komma ihåg den där kvällen när vi mailade och höll på, haha! Sen så bröts kontakten helt med alla i Nyköping för min del och jag tycker det är lugnt. För jag kände ju inte alla sådär riktigt bra. Sen började vi skolan och det har hänt en hel del saker.

Somsagt har det hänt extremt mycket och jag är så galet nyfiken på hur allt kommer se ut om ett år! Jag menar, jag kände inte Ester för ett år sedan! Helt galet, haha. Men det kommer nog bli spännande. Så vi får väl se hur det blir. Förhoppningsvis händer det massa roliga saker! Haha.


- Blondinkatrin

R.I.P MacBook ProDenna låt vill jag dedikera till min dator som avled idag. Jag kommer sakna den extremt mycket medans den är borta. Förhoppningsvis kan Apple© återuppliva den, men det ser inte så ljust ut. Jag använder mammas dator just nu, vi får se hur allt löser sig.

R.I.P MacBook Pro <3


- Blondinkatrin

Brunettkatrin?

Haha, driver. Men jag såg att Blondinbella funderar på att byta? Personligen tycker jag det skulle vara hysterisk, men jag tror det skulle bli snyggare med + att det skulle bli lite mer media-medverkan för hennes del, haha. Idag har jag träningsvärk och ska nog göra lite NO. Tråkigt men sant.

Min dator har pajat också, så nu sitter jag på mammas dator. Det är egentligen inget fel på datorn, förutom att skärmen bara är svart - och ja, jag har kommit ihåg att öka ljusstyrkan och så (till skillnad från min kusin som trodde den va paj när han glömde fixa fram ljuset på skärmen). Jaja, jag får väl vänta tills pappa kommer hem.


- Blondinkatrin

50 Cent - Get UpDet blir bara två musik-inlägg idag, finns inget intressant att berätta. Fast jag såg Step Up 2 - The Streets idag och den var fett bra. Så alla bör se den, hehe. Den här låten är rolig förörvigt.


- Blondinkatrin

As I Lay Dying - The Sound of TruthDen här låten är faktiskt bra, fast det är så synd att alla låtar som låter såhär är så galet... typ deprimerande. Finns det inga crazy band som sjunger (/låter) om nått annat än att allt är dåligt/failat osv? De får gärna göra det om de vill men fortfarande.

En annan sak som synd är att man inte kan gå runt i skolan och sjunga med, haha!


- Blondinkatrin

Prom NightDenna film såg jag och Ester igår kväll. Jag tycker att den hade en bra story - typ, fast de kunde ha fokuserat mer på vissa delar så att man hade fattat bättre, fast den var bra! Riktigt bra till och med, tror jag. Den var grymt läskig, tycker jag! Fast å andra sidan tycker jag att det allra mesta är läskigt, så den kanske är ganska ljummen? Nej, den var läskig! Rekomenderar den i alla fall!


- Blondinkatrin

Twilight originalHär har ni våran version av Twiligh.

Det är lite svårt att höra vad vi säger - det är nog delst för att egenskan är urusel (HAHA) och för att det går ganska fort.


- Blondinkatrin

Filmer i stugan

Igår efter skolan så var Ester och jag tvugna att vänta jättelänge för att åka till hennes stuga i björnnässtrand (hette det så???), så vi knallade runt i hela Stockholm! Efter nån timme så gick vi och åt - det var gött.

Sedan åkte vi somsagt till deras stuga utanför Nykvarn. Vi bestämmde oss för att kolla på filmer igår kväll så vi fixade fram Prom Night, som jag tycker var extremt läskig och bra. Sen kollade vi också på Another Cinderella Movie, som jag hade sett förut som inte var lika bra - haha. Fast jag somnade ju efter halva så det var ok (med kläder på och linserna i - nice).

Sen idag så spelade vi in vår egna lilla version av filme Twilight, som kommer komma upp på bloggen snart. Fast kvaliten här kommer nog inte vara så bra - men men.

Nu är jag hemma och trött!


- Blondinkatrin

Tjuvstart!

När jag kom hem idag så bestämmde jag mig för att tjuvstarta på idrottsprojektet. Eftersom att vi har ett test på torsdag (det är individuellt och ingen tävling eller så), så tänkte jag börja komma "i form" lite mer i alla fall än jag är nu. Så jag hoppade upp på träningscykeln och cyklade i 30 minuter. Sedan körde jag lite lätt styrketräning i 10 minuter. Det var ganska skönt och inte så jobbigt. Kollade ju på film samtidigt så det var lugnt, haha!


Dessa tvillingar tränade idag! Guldstjärna.

Nu känner jag att jag börjar bli extremt hungrig och mamma och pappa kom just hem med pizza, så so long!


- Blondinkatrin

Skoldagen

Hej allihopa! Nu är jag äntligen hemma efter ännu en skoldag som har varit helt okej faktiskt! Den började med lite engelska - vi kollade på en film, minns inte va den heter, men det är väl sådär halvbra. Sen hade vi matte som var tråkigt men superteam Ester och Katrin klarar allt och vi ägde en C uppgift ;).

Sedan hade vi SO redovisning och vi var först nu. Det var jag, Amina, Lude, Joyce, Ram och Erik i samma grupp, men Erik var inte i skolan och Ram hade inte gjort något, så jag, Amina, Lude och Joyce körde på vårat! Det gick grymt bra! Amina och jag var nyhets"ankor", aka nyhetsankare och inledde och avslutade. Vi ägde "fett", haha! Astrid (svenska läraren som var med) sa att det var mycket väl utfört och roligt. Hon hade, tidigare i veckan skrikit på oss för att vår grupp var osynkroniserad, men HA! Där fick hon så hon teg.

Sedan hade vi idrottsföreläsning som inte var helt fel ;). Daniel (läraren) snacka massor om det kommande projektet som kanske kallas "träningsdagbok"? Jag vet inte riktigt, men det går ut på att få balans i sin vardag med kost, sömn och fritid.

Ps. Tack till Ester som hjälpte till med redovisningen! Haha. Ds.


- Blondinkatrin

Hemsk klocka!

Godmorgon! Imorse vaknade jag hos Ester, det var iskallt som vanligt, haha. Och den där klockan jag gav henne i julklapp låter HEMSKT! Det skar i öronen! Usch. I alla fall så är vi i skolan nu. Börjar om en timme typ, jag så vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har fett ont i halsen i alla fall.

Här kommer ett litet klipp filmat av Ester från igår kväll, jag vill varna känsliga lyssnare, it just might blow your speakers. Sen om det är positivt eller inte är ju upp till var och en att bestämma.

- Blondinkatrin

ENTER THE CIRCUS @ strängnäs - Pic's

Här kommer några bilder från spelningen.
Min bror till vänster i bild med sin flashiga Les Paul.

Denna grupp från Nyköping var bra - fast i behov av stylist...

Månadens frågor på Blogg.se

1. Vilket är ditt absoluta favoritplagg i garderoben?
Står mina Converse i garderoben? I så fall dem, annars kanske min Abercrombie&Fitch tröja :*

2. Hur kommer du klä dig 2009?
Precis som valigt kanske - eftersom att jag inte har någon speciell stil kommer det nog gå som smort! Haha.

3. Hur mycket i månaden spenderar du på kläder?
0-500 kanske? Ingen aning.

4. Hur mycket kostade ditt dyraste plagg och vad var det?
Vad jag vet så är det nog mina Acne jeans, som kostade lite över 1000:- tror jag! Annars är det nog min Peak tröja för 1000:-

5. Var shoppar du helst?
Jadu, i USA? Haha, nej men Micke&c/o eller kanske... T-shirts på Gina, och linnen där också såklart. Annars gillar jag att shoppa i Skåne också! Speciellt Malmö :*


- Blondinkatrin

Enter The Circus @ Rockkarusellen

Nu är Ester och jag påväg hem från Strängnäs. Vi har somsagt precis varit på min brors bands spelning. Det var rockkarusellen dom var med på. Det var typ fem band med, två från Nyköping. Enter The Circus, aka min brors band var ofc bäst, haha. Men dom andra var helt okej. Om ni klickar på länken i inlägget nedan får ni nog en uppfattning om hur musiken va, de va inte dåligt precis, men ett band spelade typ sån version av Rix FM musik, det gillade Ester ;) haha. Jag har massor med bilder som jag lägger upp imorgon eller ikväll, beroende på när vi kommer hem.

Ester gruppmedlemmar laggar sönder nu, så nu måste jag hjälpa till att döda dem mentalt!


- Blondinkatrin

Tåg och en gnutta Trash Metal

Hej allihopa. Jag hann verkligen inte med någon outift och inte heller något inlägg. Det var så stressigt. Dagen har varit bra med inte allt för många lektioner. Vi slutade runt 13.45 och stannade i skolan tills 15.30 ungefär för att göra klart några uppgifter. Nu sitter vi på Saltsjöbanan och är på väg till Centralen, där vi ska ta pendeln till Flemmingeberg. Där hämtar pappa oss.

Vi ska åka på "konsert" ikväll - min brors band spelar (Enter The Circus). Hur vackert det blir vet jag inte, men det kommer bli Trash-Metal, och det är roligt att se deras band. Vi ska ända till Strängnäs, så vi kommer hem sent ikväll. Imorgon är det skola igen och vi har idrott! Fast vi har föreläsning och inte praktisk, så det blir helt okej.

Ikväll ska jag sova hos Ester! Det blir kul tror jag ;) Haha.


- Blondinkatrin

Taylor Lautner - World Tour

Nu är det så att Ester hittade ett coolt klipp på youtube som jag känner för att lägga upp!

Så nu ska jag lägga upp det och sen sova. Godnatt!
- Blondinkatrin

Mat i munnen?

Hej allihopa! (Börjar låta lite smått som Blondinbella! Haha). Nu har jag kommit hem till värmen igen efter en dag i Stockholm. Bild redovisningen gick bra och efteråt fick vi fika. Ester glömde gå på toa innan vi gick till tåget så hon hade panik hela vägen till Centralen, haha.

En rolig sak som hände idag var när vi åt lunch - haha. Vi satt som vanligt och åt och det satt två andra vid vårat bord och pratade med varann. En viss "Vindis", som han kallas, kom förbi (satt vid bordet bakom) och sa "Tja!", och Ester hade massor med mat i munnen så det blev lite pinigt... men roligt såklart!

Hur har ni haft det idag?


- Blondinkatrin

Bilder och ny stil

Matten och tyskan är avklarad - det var otroligt o-givande och tråkigt. Vi har också ätit lunch, det var helt okej gott, fast det var curry, så pappa kommer nog inte tycka det är så gott (han jobbar på skolan). Ester och jag har båda med oss våra datorer (MacBook och MacBook Pro), så vi har tagit massor med kort med Photo Booth!


Här är några av bilderna vi tog på min dator.

Ester har ett ny, lite B-igare stil (B = Brutal), som är extremt underhållande. Nästan varannat ord hon säger är "HAHAAA!", som om hon nyss har vunnit en kamp. Hon redigerar bilder just nu och allt jag hör är "HAHAAA! Fult med fräknar! HAHAAA!", det är, som ni kanske förstå, extremt roligt.

Dagens outfit - TisdagLinne - Gina Tricot
Tjocktröja - Firefly
Jeans - Baggy, JC
Skor - Converse

Hej allihopa. Nu är jag i skolan. Pappa har fixat trådlöst till mig :D Fett bra, så nu kan jag skriva lite under dagen. Och jag vet att jag har på mig Gina Tricot linnen varje dag - men vad ska man göra!


- Blondinkatrin

TH poster

Nu ska jag sova allihopa! Imorgon blir det ännu en vanlig dag i skolan med bild redovisning. Jag kan också berätta att jag har fixat lite ny musik som jag ska lyssna sönder imorgon! <3 Någon som kan gissa vad det är för musik? Haha. Här kommer i alla fall en av de många poster-bilderna på TH som jag införskaffade idag ;). Godnatt!


Inte alls speciellt bra kvalité, men den är coolare IRL. Den är ca 4 x 2 A4 stor - aka ganska så jättestor, hihi. På andra sidan är det en stor bild på Bill's huvud, som inte är lika charmig som man kan tro.


- Blondinkatrin

Tacos och buss-strul

Hej allihopa! Nu är jag hemma efter en smått slitsam dag i huvudstaden. Ester och jag hade mycket tid att slösa när vi kom till Slussen, så vi knallade runt och hittade "Slussen Centrum"! Där har vi aldrig varit förut. Så vi gick tills vi hittade Taco Bar, där åt vi lite och sedan drog vi oss till Centralen. Där köpte Ester och jag varsina tidningar (Ester köpte två!) till resan.

När vi sedan kom till Nyköping kom Ester mamma och hämtade henne och jag satte mig och väntade på bussen. Efter 10 minuters försening kom en taxi och sa att bussen inte kom upp för en backe (jädra snö!), så han skulle skicka efter en annan taxi till oss som skulle till Stigtomta! Så pappa kom och hämtade mig istället, very nice. Nu är jag hemma och trött.Ester köpte OKEJ och Julia och jag en full med STORA TH posters :)... Det kom någon "Tjej-manga" serie med också, men ingen av oss var intresserad av den så den ligger på tåg-golvet.


- Blondinkatrin

Pinsamheter och vandalisering

Hej alla människor! Nu sitter jag här i skolan, har precis haft tyska - fattade så gott som ingenting! Jag och Ester har satt upp en affish på en av de två toaletter vi använder i skolan som ligger vid våra skåp. Och eftersom att det bara är vi som har skåpen på den sidan skolan så är det inga andra som använder de toaletterna. Men nu när de andra i skolan har börjat använda klassrummet nära där, så har någon kladdat på affishen!!! Någon har gjort om våran Danny Saucedo affish till en Harry Potter affish! Det är så tråkigt - hihi.

Det som var pinsamt som hände var att jag, varje morgon, går in på toan och fixar frillan lite innan lektionerna börjar. Och eftersom att (som jag sa tidigare) ingen annan använder toaletterna där så brukar jag inte låsa, eftersom att det bara är Ester och jag där. Men idag, så börjar de andra eleverna ha samlingar i närheten, så när jag stog där och fixa håret så rycks dörren upp - jag tror ju såklart att det är Ester, men det är det inte. Inte för att jag tyckte att det var pinsamt men jag antar att "dörr-upp-ryckaren" tyckte att det var lite mer pinsamt! Haha. (Den får vara anonym pga. av risk för utskämning.)


- Blondinkatrin

Dagens outfit - MåndagLinne - Gina Tricot
Tjocktröja - Peak Performance
Jeans - Cheap Monday
Skor - Converse

Hej allihopa! Här har ni min outfit idag. Just nu sitter jag i skolan och ska ha tyska.


- Blondinkatrin

Random skolvecka på G

Nu är det dags att sova allihopa! Som vanligt blir det mycket senare än jag bör gå och lägga mig eftersom att jag har uppstigning kl 5 imorgon, men vad ska man göra. Jag ser det som att jag utnyttjar dygnets 24 timmar till max!

Imorgon är det skola igen, jag går på ett gymnasium på en kulle i Saltsjöbaden, och bor i Nyköping, så det är ca 2 timmars enkel resa - men värt! Det kommer inte bli lika mycket bloggande under skolveckorna som på helgerna, men ska se till att skriva nått inlägg varje dag! Försöker fixa dagens outfit imorgon bitti också! Godnatt!Tillägnar denna bild på mig till Ester som fyller 16 år idag, fortfarande, en kvart till. Jag tycker fortfarande inte om den heller, men det är nog en av hennes favoritbilder så jag "bjuder" på den. Grattis än en gång!


- Blondinkatrin

Pamela Anderson - Girl on the loose

Detta program kollar jag på just nu. Det är ganska skummt, ganska osammanhängande - fast det kanske inte har kommit igång än? En annan sak som är lite konstig är att ljudet försvinner ibland, är det vår TV eller programmet som laggar?

Pamela Anderson verkar ganska speciell, hennes utseende och hennes personlighet (för det mesta), matchar inte så bra. Hon är typ besatt av djur-rättigheter? Det hade jag inte en aning om, men det är coolt. Kollar ni på detta program? Vad tycker ni?


- Blondinkatrin

Medicine Man - ett måste

Mina behov av nya saker brukar ligga på en rimlig prisnivå. Men denna klocka kan jag bara inte leva utan! Priset ligger på 1800:-. Det är en Dolce&Gabbana klocka, 40 x 34 mm display, med bakgrundsbelysning. Bakgrunden är som ni ser en sån där härlig "test-bild" från TV!Jag måste ha denna klocka, jag gör vad som hellst!- Blondinkatrin

Blondinbellas blogg tips

Jag har, som många andra, tittat lite på Blondinbellas tv-dagbok på TV400. I ett av de äldre avsnittet, så berättar Blondinbella om en person som hade varit inne på hennes blogg och kommenterat något i stil med "Vad kul att du gillade min blogg!" och på så sätt hade den bloggen fått massor av kommentarer eftersom att Blondinbellas läsare trodde att Bella verkligen tyckte om den bloggen, även fast hon egentligen aldrig varit inne där.

Det märks så tydligt att det är många som har sett det, för när jag går in och kollar Blondinbellas kommentarfält, så ser jag minst 2-3 sånna kommentarer per inlägg. "Kul att du gillade min blogg, din är också riktigt snygg!"... "Åh tack så mycket! Jag gillar din blogg med!". Något i den stilen är det - på varje inlägg.

Vad tror ni? Om du skulle se en kommentar på en av storbloggarna som var i stil med "Vad kul att du gillade min blogg!" - Skulle ni tro att den personen verkligen varit inne där och gillat den? Eller hade ni kunnat syna bluffen?


- Blondinkatrin

Mohawk

Blondinkatrin.blogg.se proudly presents:


The mohawk is back!

För ett år sedan hade jag långt hår - och med långt menar jag typ till mitten av överarmarna. Det började bli så slitet och hemskt så jag bestämmde mig för att klippa av det - helt. Jag klippte kort kort, så jag kunde ha tuppkam, det var så roligt att ha! Håret växte ut över sommaren och jag tyckte längden var så hemsk, så gissa vad jag gjorde? Jo, jag klippte av det igen! Denna gång ännu kortare, så jag kunde inte ens ha tuppkam! Sendess har jag låtit det växa ut och har nu äntligen bestämmt mig för att låta håret växa ut helt :) Jag har nu klippt mig igen - men denna gång sparade jag längden och klippte bara kort i form av "uppklippt" antar jag. Så nu är min efterlängtade tuppkam tillbaka :D Jag är lite ovan vid att fixa den, men det ska nog gå bra!

Vad tycker ni om den?


- Blondinkatrin

Dagens outfit - SöndagLinne - Gina Tricot
Tjocktröja - Abercrombie&Fitch
Shorts - X3M

Som ni kanske förstår, så lägger jag inte ner så mycket tid på mina kläder på söndagar! Haha, men hellre använda något random, än att klä sig ordentiligt och skita ner saker som behövs under veckan! Det ska vara bekvämt när man pluggar! ;)


- Blondinkatrin

Godmorgon!

Godmorgon folk!

Klockan är bara halv 12, jag hade för mig att den var 1, 2 eller närmare 3. Nu sitter jag här med katten Fluff och skriver, ska snart sätta igång med pluggandet! Det är trots allt det söndagar är till för... Vad brukar ni göra på söndagar?

I natt drömde jag en hemsk dröm, som egentligen inte var så hemsk. För att göra en lång historia kort så kan jag säga att jag var på ett fotbollsläger och träffade massor av nya vänner och i slutet av drömmen så kom jag på (fortfarande när jag sov) att jag bara drömde och att alla dessa nya kompisar bara var dröm-kompisar. Så det var jobbigt! Haha.Katten Fluff som bara sover hela tiden - hon är nog en av de största katterna jag någonsin träffat!


- Blondinkatrin

Grattis Ester!Idag, den 18 januari 2008, så fyller Ester 16 bast! Nu kallar hon sig vuxen, men jag vet inte riktigt... Kom ihåg att det inte är latten som gör katten! Grattis i alla fall och hoppas du får många fina leksaker.

Gå in på hennes blogg och skriv grattis vettja'!


- Blondinkatrin

En liten serie

Här är ett exempel på vad som kommer finnas i kategorin "Mina bilder".Jag vet att det är svårt att tro, men jag är inte skådespelare! Men jag skulle kunna ge er alla en stor burk med whoopaas! (Jag är oskadd efter denna incident, tackar som frågar).

See you in court!
- Blondinkatrin

Ps. Vissa ord kan vara länkade, det är lite svårt att se... Ska försöka åtgärda det, typ nu. Ds.

Första inlägget

Hello -

Det här är alltså min nya blogg. Har inte precis övergett min tidigare blogg, men bestämde mig för att börja om på nytt på en ny och fräsh blogg, aka den här! Trott eller ej men här kommer jag skriva om allt möjligt, men lite mer pryl-inriktat än min förra blogg, som mest handlade om vad jag gjorde på dagarna. Funderade på att skriva lite mer intresseväckande saker, haha. Självklar kommer jag skriva lite om mina dagar också!

Blondinkatrin
Jag förstår att många har delade åsikter om mitt fina bloggnamn, men det jag kan berätta är att det är fullt lagligt att ha det här namnet och det är därför jag har det! Jag heter Katrin, och jag är blondin. Mycket av min inspiration från namnet kommer från en av Sveriges mest kända bloggar - någon som vet vilken? Oj... pinsamt. I alla fall så får ni tycka att jag är wannabe blondinbella för det är jag så det ryker om det - "LOL". Sedan kan jag också berätta lite om den här nya och fräsha designen, gissa hur lång tid den tog! Nej du gissade fel, det tog ca 5 timmar! Och jag vet att ni kanske tycker att den var ful eller så, men det var bild-valen som tog så galet lång tid, jag kunde bara inte bestämma mig! Som tur var hade jag min kompanjon, Ester (som kommer gästblogga här ibland), vid min sida genom hela processen, som hjälpte mig välja. Dock hade hon bara dåliga förslag, haha.

Kategorierna
Som många säkert fattar, så kommer jag lägga ut bilder på mina "outfits" i kategorin "Dagens outfit". Och tro mig - stilarna lär variera som dag och natt, men det blir kul att se, haha! Och en till bra sak med det är att om jag inte vet vad jag ska ha på mig någon dag kan jag ju bara kolla vad jag hade nån annan dag! haha. I kategorin "Modellbilder", så kommer jag lägga ut bilder på mig, förmodligen tagna av Ester. Dessa bilders kvalite kommer nog inte vara så hög, eftersom att det inte är så seriösa bilder, men vi gör vårt bästa, haha. Den kategorin som kommer vara tunnast, är nog "Videoblogg"-kategorin, eftersom att det kräver att man måste lägga ut allt på youtube, och eftersom att jag inte kan filma med min mobil så kommer det bli lite störigt. Men youtube har väl en sån funktion att man kan filma direkt in där? Aja, vi får se hur det blir med det.

Till en början vet jag inte riktigt hur ofta jag kommer skriva, men minst ett inlägg per dag. Jag har ju fortfarande min andra blogg, men den kommer jag nog mest fylla med ointressanta inlägg om min dag och liknande. Så stay tuned, så får ni nog läsa massa roliga saker på den här bloggen, förhoppningsvis. Och bara så ni vet så är jag extremt rolig i skolan hela tiden, så ni kommer få många skratt :) haha, nej jag skojade bara, hihi. Ja ja, hoppas det blir bra!


- Blondinkatrin

RSS 2.0