Vaknar alldeles för tidigt...

Varför vaknar jag så jäkla tidigt för? Jag vaknade typ kvar i 9. Samma sak igår och dagen innan! Jag vill soooova. Det här händer alltid på lov, att jag vaknar fett tidigt och inte kan somna om. Jag är fett trött nu ändå, alltså - helt onödigt att vakna såhär tidigt. Suck. En sak jag fixar e klar om typ tre fyra timmar så jag vet inte riktitg vad jag ska göra nu? Packa? Imorgon far vi till Östersund, woho.

Jag bör kanske plugga lite? Eller åtminstonde sätta upp en lista över vad som behöver göras. Det blir säkert jättebra. Nu ska vi se. Jag måste:

[ ] NO - Läsa ett antal sidor i den där töntiga boken.
[ ] Matte - Förstå massa saker
[ ] SO - Första Världskriget & Mellankrigstiden (repetera)
[ ] SO - Statsskick-uppgiften

Ah det var väl det. Och de står i ordning tror jag? Jag vet inte.. Men nu kan jag ju läsa lite i NOn, oj vad roligt med grupparbete. Speciellt när det ska göras över lovet och iNGEN i ens grupp vet att de är i en grupp över huvud taget, jag ser fram emot redovisningen. Cepe.


- Blondinkatrin

Kommentarer
Postat av: amina

jag kan heller inte sova :O jag vaknade halv nio igår och idag tjugo över åtta.. Liksom på kvällen när man ska sova så ba faan vad najs jag kan sova till tolv och bara hänga i sängen hela dagen.. men nej.. :/

2009-02-23 @ 10:28:09
URL: http://mincis.blogg.se/
Postat av: ester¨

2009-02-23 @ 10:36:08
URL: http://esni.blogg.se/
Postat av: ester

du, ska vi typ ta med matte eller liknande om vi får tid över på tåget ellet nått? det är fett tråkigt, men vi kan ju typ lägga en timme på det ? -.-

2009-02-23 @ 10:37:05
URL: http://esni.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Är det säkert att du inte tänker på mest besökta listan då??



KRAMS!

2009-02-23 @ 11:18:54
URL: http://princecc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0