Iron Maiden, 17 Juli

Ikväll ska vi på Judas Priest konsert i Stockholm. Tänkte värma upp med att berätta lite om Iron Maiden konserten vi var på i sommras. Den var på Stockholm Stadion 17 Juli. Jag, Matthias, Tristan, Pappa och Matthias kompis Olle åkte. Jag hade inte lyssnat så mycket på deras låtar innan, men det är klart man känner igen låtar som The Trooper, Run to the Hills, Nuber of the Beast osv. Konserten var kul och vi stog upp hela tiden, även fast vi hade sitt-platser. Det var sommar och varmt. Jag köpte en Iron Maiden-tröja också, hehe. Här kommer lite bilder därifrån:





Här är länken till min andra blogg där jag skrev inlägget kvällen efter: KLICKA


- Blondinkatrin

Fjäsk?

Mamma försöker vinna någon tävling på Kotteby's blogg, så jag kan lika gärna hjälpa henne och länka lite 8-).

Världens sämsta skola och lärare :*

Jag vill be om ursäkt för att min tyskalärare är sämst och inte ger oss uppgifter att jobba mer. Jag ber också om ursäkt för att jag inte har gjort massa uppgifter som jag inte har blivit ombedd att göra. Jag ska skärpa mig, jag svär :-).

Sen vill jag också be om ursäkt för att min engelska är för flytande och ledig :-) Jag ska öva på att hacka mer.


- Blondinkatrin

Inköp och underhållning




Bilderna är sådär, jag vet, men jag orkar inte bry mig, haha. Jag har i alla fall köpt en tröja på Bik Bok, som är fett snygg, kanske ser konstig ut men den är grymt skön! Blå långärmad :-) Typ min första långärmade tröja nånsin, haha. Nu ska vi ha mini-spa här hemma med ansiktsmask, gurka och lösnaglar och såklart Loka/Ramlösa, haha! Och så har jag köpt lite smink smink, kanske blir ett par snygga byxor från Rut&CO också och ett par skor från... Din sko? Ja, kanske det kanske :-) Beror på vad mor min tycker, haha.


- Blondinkatrin

Dagens Outfit - Onsdag



Linne - Gina Tricot
Tjocktröja - Abercrombie&Fitch
Jeans - Acne
Skor - Lacost

Höhö, ni får två bilder idag, så ni ser min otroligt snygga frilla också, LOL. Kan flätorna stå ut lite mer? Det är frågan. Idag ska Ester och jag köpa massor med saker/kläder. Så det kanske kommer upp nya kläder imorgon? Vi får se...


- Blondinkatrin

Dag 1 i Östersund

Nu sitter vi på hotellrummet i Östersund. Vi först bil till Södertälje Hamn, tog pendeln i 40 min till Centralen, sen åkte vi tåg i 6 timmar. Det var jättejobbigt, i alla fall mot slutet, så tråkigt! Fast jag sov nog en del så det är lugnt. När vi kom fram gick vi i 100 år till hotellet och lämnade grejerna. Sen drog vi på stan och fikade och paxade massor med saker till Esters och min shoppingrunda imorgon hela dagen. Sen drog vi till Coop och handlade, åt på Kina-restaurang (?) där de var jättesnabba och hurtiga. Sen drog vi till rummet och åt massa onyttigt, haha. Nu kollar vi på Austin Powers, International Man of Mystery. Sen ska vi kolla på Den rätte för Rosing, det blir roligt, haha!

Imorgon ska vi somsagt shoppa loss, jag vill ha ett par snygga jeans, ett par skor och kanske en t-shirt? Roligt med shopping haha. Mamma ska i alla fall spela spel hela dagen? Hehe. Sen ska vi träffa blogg-tanten på kvällen.


- Blondinkatrin

Banan Muffins!

Eftersom att vi åker till Östersund imorgon, aka tåg i ca 6 timmar, så har jag bakat banan muffins. Jag vet inte riktigt varför men när jag är hemma själv bakar jag? Haha...



De ser kanske inte så mycket ut för världen men goda var de i alla fall! Hoho.


- Blondinkatrin

Vaknar alldeles för tidigt...

Varför vaknar jag så jäkla tidigt för? Jag vaknade typ kvar i 9. Samma sak igår och dagen innan! Jag vill soooova. Det här händer alltid på lov, att jag vaknar fett tidigt och inte kan somna om. Jag är fett trött nu ändå, alltså - helt onödigt att vakna såhär tidigt. Suck. En sak jag fixar e klar om typ tre fyra timmar så jag vet inte riktitg vad jag ska göra nu? Packa? Imorgon far vi till Östersund, woho.

Jag bör kanske plugga lite? Eller åtminstonde sätta upp en lista över vad som behöver göras. Det blir säkert jättebra. Nu ska vi se. Jag måste:

[ ] NO - Läsa ett antal sidor i den där töntiga boken.
[ ] Matte - Förstå massa saker
[ ] SO - Första Världskriget & Mellankrigstiden (repetera)
[ ] SO - Statsskick-uppgiften

Ah det var väl det. Och de står i ordning tror jag? Jag vet inte.. Men nu kan jag ju läsa lite i NOn, oj vad roligt med grupparbete. Speciellt när det ska göras över lovet och iNGEN i ens grupp vet att de är i en grupp över huvud taget, jag ser fram emot redovisningen. Cepe.


- Blondinkatrin

ROB AND BIG

Jag driver inte! Det här är det skönaste programmet som någonsin existerat! Haha, det är skateboardprofset Rob Dyrdek och hans kompis/bodyguard Big Black som är med i programmet och de har en mini häst som heter Mini Horse och en bulldog som heter Meaty! Grymt bra!



Det har varit maraton i helgen på MTV!


- Blondinkatrin

KENZA-Bloggare



Jag är tydligen en Kenza-Bloggare enligt http://www.blogmap.se/... Ingen vet varför, haha!


- Blondinkatrin

Deltävling 3

Första bidraget - Första bidraget var Velvet, trååkig låt och man kan inte leva på gamla meriter! Töntar...
Andra bidraget - Detta bidrag av Rigo och co, den var rolig, kanske ska den åka till Globen?
Tredje bidraget - Molly Schmolly, hatar henne... Så tyvärr..
Fjärde bidraget - E.M.D! De var fett bra och de ska komma till final! Gör de det så kommer det vara grymt bra låtar i finalen, haha! Jag kommer inte veta vem jag ska rösta på...
Femte bidraget - Mikael Rockfors? De var en gammal gubbe som rocka lite, töntigt men den va inte för dålig.. Hehe.
Sjätte bidraget - Typ tråkigaste låten evvvver, shit va seg hon va och ful dessutom, ingen höjdare inte.
Sjunde bidraget - Allah?? Shit vilken dålig låt? På Grekiska? Som representerar Sverige? Dööööööö!
Åttonde bidraget - BWO! De är alltid bra, men av det jag har hört av den här låten e de inte så bra det här året, fast jag vet inte? Kanske blir den bättre? Hehe...

Sammanfattning:

Som ni ser är det otroligt många -gubbar idag... Tråkiga låtar alltså! E.M.D var solklart bäst, känns som om bidragen blir sämre och sämre vecka för vecka. Ah det suger. Förhoppningsvis kommer E.M.D och typ BWO eller Rigosarna till Globen, men hur som hellst var denna vecka inte alls godkänd! Dåligt! Hoppas pausunderhållningen väger upp...

Ohnej, du vinner över mig har gått vidare nu... Nästa som går vidare är - dam dam dam daaaam - I Got U med de där skummisarna. MOLLY SANDÉN? WTF? Looooser. Nästa är iaf E.M.D ofc. Sisa som går vidare är... komigen BWO! YES! Fett bra säger jag. Vi får se vilka som går till Globen.

Första duellen står mellan... I got u och E.M.D. E.M.D vinner utan tvekan!

- Blondinkatrin

Vaken för tidigt!

Guten Schmorgen...

Jag vet inte riktigt alls varför jag redan är vaken. Hoppas jag inte vaknar såhär tidigt hela lovet. Det som väckte mig var typ en katt som inte hade fått mat på år och dar, så jag var tvungen att ge lillskiten mat. Det är inte så kul nej.

Idag ska jag inte göra något alls tror jag. Bör plugga nått men det orkar jag verkligen inte just nu. Jag är hungrig och har ont i halsen. Undra när pappa hade tänkt vakna så han kan fixa frukost...Hmm.


Kan det vara nått kanske? Jamenvisst! När kommer han???


- Blondinkatrin

Min skohistoria

Jag har inte haft många skor... Jag har inte 100 par skor hela tiden som de flesta andra, så variationen från dag till dag blir inte särskilt stor alls.

I sommras började jag med mina gula Converse skor.


Nu har dessa skor blivit extremt utslitna! Innan jag köpte dessa converse så använde jag dessa Lacoste skor i Skåne:


Eftersom att jag använde dessa ett helt år är de också utslitna! Men jag kan inte ha mina Converse längre så nu har jag gått tillbaka till dessa igen tills jag hittar ett par nya jag kan använda. Nu har jag tittat på massor med olika skor, bland annat dessa:

De ser kanske inte så mycket ut för världen, men det är typ det jag letar efter. Jag vill ha ett par coola som dessa, och sen ett par normala skor jag kan använda. Ska kolla efter nya i Östersund på onsdag. Det blir nice.


- Blondinkatrin

Stan, Paus, skor och mascara

Jag och mor åkte in till stan och träffa Ester där. Vi knallade runt på stan och åt på Paus. Det var trevligt. Sen kollade jag på skor också och ska hitta ett par jag vill ha. Det blir nog bra.



Köpte ny mascara också som var fett bra! Bilderna är extremt dåliga men den är bra i alla fall! Det är Maybelin Colossal.

Nu ska jag kolla efter lite skor på näätet och sen ska jag inte göra något alls. Skönt med lov nu! Fast är fortfarande sjuk så det är inte kul...


- Blondinkatrin

Dagens Outfit - Fredag



Tröja - Ryssland tröja från Kina som jag fick av Father Nilsson idag! :-D
Mjukisar - InterSport

Detta är då kläderna efter att ha varit på stan :-)


- Blondinkatrin

Surprise! ÄNNU en tråkig dag!

Guten Tag-

Idag var det ännu en värdelös dag i skolan. Vi hade engelska, och matte och WS. Och så snackade vi med Anne Murphy om R4Power, otroligt värdelöst. Hurtis började typ grina, tönt. Ester och jag åkte i alla fall hem tidigt med tåg eftersom att pappa slutade tidigt idag, tråkigt!

Jag är typ fett sjuk och mår bajsdåligt. Har ont i huvudet 24/7. Inte kul det inte.

Nu är The Hills på TV.


- Blondinkatrin

Nice som en Kajs(a)

Underbart!

En hel dag i skolan idag. Kom dit och hade NO, som var mer SO än SO lektionerna. Och sen snacka vi med SYOn om vad våra vänner vill bli. Sen hade vi lunch, följt av matte och sen åkte vi hem! Nice =)


- Blondinkatrin

Segt och tråkigt som vanligt

Hejsan allihopa.

Jag är så otroligt trött just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fick nästan 4 timmar sovmorgon imorse och är tröttare än jag någonsin varit! Idag var det otroligt tråkigt. Hände inget alls som var speciellt bra. Imorgon kommer det bli otroligt roligt med en timmes lektion på hela dagen, nice. Jag hatar den här äckliga skolan och vill inte att nästa veckas lov ska ta slut. NÅNSIN! Jag är så "fed up" så att säga. Jag orkar inte mer, shit.

Någon gång inom en snar framtid kommer papa och jag åka till Amerikanska ambasaden i Stockholm och skaffa mitt första amerikanska pass! :D Det ska bli roligt, och förhoppningsvis kanske vi får en rundtur eller nått. Sen kanske jag och mor ska på bio på fredag och se nån konstig film (män som hatar kvinnor? eller var det tvärt om?), fast bara om Gunilla inte kan.

Mamma kirrade också Madonna biljetter idag, tre stycken, till henne, mig och Ester! Den 8e augusti ska vi på konsert i Göteborg! Fett kul. Sen om en vecka ska vi till Östersund och bo på hotell och massor, nice.


- Blondinkatrin

JAG HATAR'E

Hejsan. Nu är jag i skolan och det är otroligt jättetråkigt! Vi har precis haft lunch, det var grymt starkt och varmt och rinnigt, usch. Och så har vi haft engelska, lyssnat på Sir Marin Luther King's tal, och haft matte. Våran mattelärare är den sämsta läraren i hela unviersums universum. Såhär lät en koversation mellan honom och Ester inför hela klassen när hon inte förstod riktigt:

Ester: Men varför blir det minus i vänsterled men inte i högerled?
Anders: Errrrrrrrrrr... Asså det blir minus i vänsterled och plus i högerled
Ester: Ja, men varför?
Anders: Errrrrrrrrrr... För att det är kvadreringsregeln
Ester: Jaha?
Anders: Ja, så det blir minus i vänsterled med andragradsekvationer men plus i högerled
Ester: Ja, men varför?
Anders: Det är kvadreringsregeln
Ester: *ger upp* Okej...

Så låter det VARJE gång han ska förklara något för oss, värdelöst är vad det är! Han tar förgivet att vi kan!

Sen en till sak som stör mig idag var på BG (-.-) samlingen. Anders hade lovat oss att ha ryska lektion på måndagar och eftersom att de inte har gjort plats på schemat för det (varför??) så får vi ha det efter skoltid på måndagar, kl 16, vilket är ganska sent, så vi måste sova över på skolan för att inte komma hem alldeles för sent. Såhär lät det idag på morgonen:

Anders: Okej! Så då har vi ryskan 17.20 idag då? :D
Ester och jag: VA!??!?!!? Vi skulle ju ha 16.00!!!
Anders: Ja, men det blev dubbelbokat, jag var tvungen att lägga in två utvecklingssamtal kl 16.00...
Jag: VARFÖR SA DU INTE DET TILL OSS DÅ???
Anders: Jaaaa... Men jag tänkte att eftersom att ni sover kvar är ni ju kvar längre så det spelar ingen större roll?
Jag: Jaha!? MEN VARFÖR SA DU INTE DET TILL OSS? Du skulle ha meddelat oss om det, du vet inte om vi kanske har något vi måste göra?
Anders: Jaa, men det blev dubbelbokat.. Men det var fel av mig, jag skulle ha meddelat
Jag: *rasande* Ja det var fel!!
Anders: Ja, jag ber om ursäkt *börjar nästan grina*
Elev: Äsch, sånt händer...

JA DET KANSKE HÄNDER MEN DET HÄNDER LITE FÖR OFTA... Cepe... Han är så äckligt dum i huvet och kunde inte meddela oss att vi måste ha lektion mella 17.20 och "frammåt", så vi lär inte sluta förrän kl 18.00 tidigast idag :) Perfekt!

JAG HATAR DEN HÄR SKOLAN!!!


- Blondinkatrin

Månadens frågor på Blogg.se

1. Följer du Melodifestivalen?
Jajamensan, det gör jag. Även fast jag säger efter varje final att jag aldrig mer ska kolla på det!
2. Vad tycker du om att man nu för tiden har deltävlingar innan finalen?
Va? Vadå, har man inte alltid haft deltävlingar?
3. Vilken schalgerlåt är din favorit genom tiderna?
Ingen aning! Kanske The Poodles Fire låt, eller kanske H.E.A.T's låt, eller kanske till och med Amy Diamond - Thank You.
4. Vad för slags låt/artist tror du Sverige borde ha som bidrag i Euroivision songcontest för att gå långt?
Jag vet verkligen inte, med tanke på att Ryssland vann förra året med en violinist och skridskoåkarne på scenen, och så vann Lordi ett år med monster på scenen? Vi borde skicka Markoolio till Ryssland!!!
5. Förra året stod Björn Gustafsson för pausunderhållningen i Melodifestivalen  - Vad tycker du om att han inte deltar i år? Tror du tittarsiffrorna minksar?
Ojojoj! Seriöst måste tittarsiffrorna halverats? Nej men i alla fall säknts. För jag menar, han var ju höjdpunkten! Kommer inte ihåg musiken från förra året.


- Blondinkatrin

Fortfarande ganska dålig

Goddag alla!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Läst lite och gjort klart min tyska uppgift tills imorgon. Jag mår däremot sämre idag än jag gjorde igår. Har extremt ont i huvudet och är yr och varm. Får se hur jag mår imorgon, men förhoppningsvis kan Ester och jag sova över på skolan så att vi kan ha ryska för en gångs skull. Det blir nog bra, det funkade ju förra gången så...

Nu ska jag kolla på nått random program på tv.


- Blondinkatrin

Deltävling 2

Första bidraget - Lili&Susie, det var ingen låt som jag tycker om...alls!
Andra bidraget - Lasse Lindh och bandet, samma här, dåligt!
Tredje bidraget - Jennifer Brown, extremt tråkig!!!
Fjärde bidraget - H.E.A.T, fett bra låt som låter som precis vilken annan låt som hellst! Låter som en blandning mellan Poodles och Nickelback, haha. Bra är de i alla fall! De ska gå vidare!!!
Femte bidraget - Markoolio, låten skulle passa bättre som dikt, tror jag, haha! Fast jag tror att folk kommer lyssna på denna och kunna den utantill om några veckor...
Sjätte bidraget - Amy Diamond, en av favoriterna från förra året! Tyvärr var inte den här låten lika bra tror jag... För förra årets låt var så härlig och guldig, den här är mer... Enformig (kan det bli mer enformigt än förra året? Thank you lalalala) haha! Men de blir nog okej senare...
Sjunde bidraget - Cookies n' Beans, töntigt namn... töntig låt... inget att ha.
Åttonde bidraget - Måns Zelmerlöw, är det lite Darin-varning på den här? Haha! Nej men helt seriöst, det är en Måns låt... Det är väl han som sjunger Why Does It Rain?...

Sammanfattning:

Jag tror att Måns och H.E.A.T går direkt till final, och att Amy och Markoolio går till andra chansen! Vi får väl se...

Haha! roligt skämt - Lala, vadå, är du en telletubbie eller?
Och också Petra Nede - Förra veckan bytte jag klänningar mellan varje bidrag, nu bytte jag religion. Haha!

Wihooooooo HEAT är vidare och Amy och Måns , men inte Markoolio... Varför gick bönorna och susy&co vidare? Hmm.

Dålig pausunderhållning

H.E.A.T! Kom igen! Nu ska vi se vilka som duellerar först. Det blir... dam dam dam daaaam... Heat vs Amy... Hur blir detta? Nu har jag lagt mina röster på H.E.A.T, förhoppningsvis hjälper det, haha, så att Amy går till 2a chansen.

Yes! H.E.A.T och Måns kom till Globen! Det är allt som räknas, haha.


- Blondinkatrin

Sväng på stan'

Nu har jag, mamma och pappa varit på stan en stund. Jag införskaffade två linnen från Gina Tricot! Det är good. Sen åt vi på Hellmans och sen for vi till Ica Kvantum. Köpte lite random saker. Nu kollar jag på Du är vad du äter (repris) med en ambulansförare. Snart är det Alexander Konstan... vad han nu heter som ska vara med! Wiho!

Nu ska jag kolla -


- Blondinkatrin

Intervju med H.E.A.T

Reporter: Har ni något gemensamt intresse då?
Kenny: Ja... asså majoriteten av bandet har ju spelat hockey i många många år...
Crash: Hööh, jag kan inte ens stå på ett par grillor...
Kenny: Ne, men du har ju gjort orientering... det är ju också coolt... *haha*


- Blondinkatrin

60s

Just nu sitter jag och lyssnar på 60 sekunder av varje bidrag som ska vara med i Melodifestivalen ikväll. De flesta är otroligt dåliga! Men H.E.A.T har en ganska bra som heter 1000 miles tror jag! Den kommer nog gå långt. Amy Diamond's låt vad dålig men jag tror att jag kommer lyssna sönder den om några veckor, för det var samma förra året. Första gången jag hörde Thank You så typ ville jag strangla henne genom TV-rutan, men sen lyssnade jag bara på den, haha. Så det blir nog bra. Sen var Mån's låt ganska okej, men lite för seg. Markoolios sög! Haha.


H.E.A.T - 1000 Miles


- Blondinkatrin

Månadens frågor på Blogg.se

1. Vem har du som bloggförebild?
Min bloggförebild är såklar Blondinbella, hon är så härlig. Jag älskar hennes blogg, den är så givande!
2. Vilken bloggkategori skulle du säga att din blogg tillhör?
Min blogg tillhör nog kategorin "Allmänt och personligt"! :)
3. Vilka är dina tre favoritbloggar?
Mina tre favoritbloggar är Blondinbella såklart och Kenza och Stina-Lee!
4. Vad är det bästa med att blogga?
Det är att få dela med sig och sina åsikter och tankar och kunna berätta för folk vad man gjort under dagarna, men också att få lätta på hjärtat ibland för sin egen skull!
5. Vad är ditt mål med bloggandet?
World Peace.

Haha! 8-)


- Blondinkatrin

ENTER THE CIRCUS @ vingåker

Jag har, som rubriken lyder, vart i Vingåker och kollat på Rockkarusellen och Enter the Circus, utan Ester den här gången. Jag åkte in till Nyköping och sen mötte jag pappa vid Slakthuset där alla samlades och sen åkte vi. Vi åkte i en stor Slaktbuss, den var cool. När vi kom fram va de över en timme kvar tills allt börja men de fixade och donade ett bra tag.

Sedan började de. Det första bandet var typ de äldsta, kanske typ 50 år? Segt och tråkigt i alla fall. Andra var Wrong Exit har jag för mig och de var lika hysteriskt roliga att kolla på som förra gången! Sångaren är helt crazy och kör grandpa-head-banging, LOL! Och gitarristen (har de två?) Kör crazy moves som ser så otroligt ridicules ut att ja... Precis.

Sen var det Nyköpings maraton. Eller ja, två band på raken. Först New Foundation med sina låtar. En av dem, som de påstår ha skrivit under sin "skumma period" i livet (som tagit slut?) är typ en direkt cover på Black Sabbath, det är lika roligt varje gång.

Sen så var det Enter the Circus som körde tre eller fyra låtar och var fät roliga att kolla på. Typ crazy trummis i bakgrunden och så står gitarrist+sångare+basist+gitarrist på rad framför, haha. Den bästa låten var ofc Mom, I see dead people! Som jag nästan kan melodin på i huvudet efter typ två veckors lyssnande, haha. Det enda som var "dåligt", var att solona inte hördes alls typ, det var lite synd för de är så bra ^^.

Efter dem va de nått skummt band som va på hemmaplan, orkade inte riktigt lyssna. Efter det for vi till McDonalds vid gums och sedan for vi hem. Eftersom att jag mår extremt dåligt så vet jag inte om det var så "bra" att jag åkte med, men det var kul! Fast Ester var ju somsagt inte med... Fast å andra sidan - hade hon varit med hade jag nog inte kunnat hålla mig för skratt typ hälften av gångerna jag var tvungen att göra det, haha!


- Blondinkatrin

Onödigt

Nu sitter jag här hemma med Tristans dator, även fast jag antagligen inte får det men jag gör ju inget olagligt så what ever. Han får den när han kommer hem. Hittills idag har jag pluggat massa Första Världskriget. Det är tråkigt!

Ikväll ska jag förhoppningsvis till Vingåker men vem vet om det går. Nu ska jag dra.


- Blondinkatrin

iPhone fodral, in pink


En sån här vill jag ha! Alltså det rosa fodralet som går att ta av på underdelen, för jag har ju precis fått en sån där hållare som den står i på bilden :). Den kostar runt 400 :-, så det är nog inte så supermycket? Eller? Jag är inte säker.


- Blondinkatrin

Onödigt inlägg, men yes

Seg dag idag. Mår bajs fortfarande, så jag vet inte om jag orkar till skolan imorgon heller, fast jag vill ju åka till Vingåker, men det kanske går ändå, vi får se. Jag längtar tills jag får en egen dator, jag behöver en för att kunna koncentrera mig! Gärna en Air, hm. Jag har ont i huvudet och ont i halsen, not cool. Jag har inte mycket alls att skriva men yes. Väntar på att Ester ska bada klart eller vad det nu är hon gör.


- Blondinkatrin

Sjuk från skolan idag

#1. Grattis Taylor Lautner ^^

#2. Jag är hemma från skolan idag för jag mår så äckligt bajskorvigt! Jag har bajsont i halsen... Förhoppningsvis är jag frisk nog för att åka till Vingåker imorgon och lyssna på lite musik. Lär inte kunna va me på idrotten imorgon. Hoppas Ester kan åka med också.

Just nu kollar jag på Accepted, ofc. Har inte så mycket annat att göra.


Congratulations för 100ade gånge. Det är crazy att han bara är 17!


- Blondinkatrin

Taylor "Jacob Black" Lautner :*

Skolan idag sög lika hårt som vanligt. Imorgon är det skola igen - SUCK!

Sen kan jag meddela att världens coolaste Taylor "Jacob Pacob Black" Lautner fyller 17 imorgon! :*
Congratulations n' celebrations :)




- Blondinkatrin

Pappa är home!

Nu har papa kommit hem från staterna! Jag fick nyss en fett snygg tröja från Abercrombie&Fitch! Och en parfym därifrån och en iPhone apparatus! :) Nice värre! Nu ska jag snart sova.


- Blondinkatrin

jag har bara en sak att säga:



ASK ME ABOUT MY WIENER!!! ... ASK ME ABOUT MY WIENER!!!!!!!


- Blondinkatrin

Jag vill ha mera!

Det finns två saker till som jag vill ha och det är:



Hår som Blake och en liten systemkamera! Det skulle vara bra att ha... hehe.

Förövrigt så vill jag inte åka till skolan imorgon. Jag vill aldrig åka till skolan, suck!


- Blondinkatrin

Jag vill ha!




Jag vill ha den blåa! OMG jag ska köpa den till sommaren om jag så måste äta upp någon för att få den, haha. Nu ska jag plugga vidare! Mamma, jag vill ha den där kepsen! :-)


- Blondinkatrin

Film!



Haha! Esters och mitt mästerverk! Det bästa är... allt!

Nu ska jag plugga vidare.


- Blondinkatrin

Accepted


Försöker spränga ananasen med hans 'mind'. Denna snubbe är också med i Men in Black II, aka post-sorterar-alien-en!

Just nu kollar jag på Accepted, som är en extremt bra film som jag har kollat på 100 gånger. Den här snubben på bilden är en av de coolaste, haha. Jag ska snart sova också, så god natt!


- Blondinkatrin

Utmaning av mor

Mor har utmanat mig att avslöja 7 sanningar om mig själv.

  1. Jag hatar folk som inte kan säga det de menar utan måste koda det och säga saker 100 gånger som inte alls betyder samma sak. Säg det ni menar DIREKT istället så blir det mycket lättare för alla...
  2. Jag har inget liv.
  3. Jag har aldrig brutit några ben, opererats... Inte ens haft tandställning. Det enda jag har gjort är sytt i pannan.
  4. Jag vill kunna tala flytande ryska - Ryssar är faschinerande - Ryssland är coolt!
  5. Min favoritdag är 12 maj.
  6. Jag vet inte alls vad jag vill försörja mig på.
  7. Jag har aldrig upplevt att någon nära har dött, bara djur.
Jag utmanar följande att avslöja sju sanningar:

Suck... ingen här heller eftersom att Ester och mamma redan har gjort det här.

Utmaning av mor

...och denna kommer från mor. Detta är instruktionerna:

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du minst 8 personer som du utmanar. "

Nu ska vi se...
  1. Jag får panik lätt - Om jag till exempel blir varm extremt fort så får jag panik, och när folk tuggar högljutt så blir jag så frustrerad att jag blir varm och typ har sönder något!
  2. Jag är rastlös. Kan inte sitta framför TVn utan dator eller liknande för jag är så otroligt rastlös, vilket resulterar i att jag blir frustrerad, vilket leder till punkten ovan.
  3. Jag gillar att 'dissa' folk. Blir på bra humör när jag får in någon riktigt dryg kommentar, som inte är allt för taskig...
  4. Jag 'önskar' mycket. Det går nästan inte en dag utan att jag tänker 'om jag ändå gjort det när jag var yngre...' eller 'om jag ändå kunde göra det' och 'i mitt nästa liv ska jag...' istället för att göra sakerna jag vill.
  5. Jag äter extremt fort... För att slippa lyssna på alla andra vid bordet som tuggar. För det leder ju till första punkten.
  6. Jag tycker om att sjunga. Men är inte särskilt bra på det alls...
  7. Jag hatar att åka i en full bil. Klarar inte av att sitta allt för nära människor. I alla fall inte människor jag känner. För detta leder till första punkten det också... Och då lär någon få ont.
  8. Jag är besatt av Coca Cola. Det är bara det bästa som finns. Men bara den inte är för kall...
Och de som jag utmanar att rannsaka sitt inre är följande:
*dam dam dam daaaaam*

Ingen, eftersom att alla redan har gjort det här typ, haha.


- Blondinkatrin

Kläder, tack?

Hallå!

Idag har jag haft en kort skoldag - kom alltså hem ganska tidigt (16.30).

Jag har kommit på lite saker som jag behöver och det är ett par mjukisar och en ny tjocktröja - gärna en egen Adidas. Det skulle sitta fint. Jag är så otroligt seg och irriterad och trött nu så nu ska jag kolla på Let's Dance och sen sova!


- Blondinkatrin

Extremt random inlägg

Godkväll!

Nu är jag hemma och är så extremt trött att jag vill dö någonstans! Jag vill inte åka till skolan imorgon. Jag vill inte åka till skolan på måndag. Jag vill aldrig åka till skolan. Jag vill ha sommarlov - jag är trött.

Just nu kollar jag på Accepted, men ska sova.


Här har ni en bild på Taylor Lautner :*

Godnatt allihopa. Imorgon är det SO förhör typ, /redovisning. Det kommer bli tråkigt! Vi höres!


- Blondinkatrin

Punkt och en svensk Jacob <3

Goddag -

Idag har vi varit i skolan i 1.5 timmar. Tåget imorse var inställt så vi körde till Flemmingsberg. NO:n var helt onödig men jag dumförklarades inte i alla fall. Ester och jag åkte in till stan' och shoppade lite på Punkt. Det var kul, men dom som jobbar där är blåsta, jesus. På tal om jesus så köpte jag en pin idag också! Grymt snygg. Och så köpte jag ett skärp och en galet snygg tröja.

Imorgon är det torsdag och idrott - jobbigt. Nu ska jag snart sova, är otroligt trött efter Singing Bee inspelning som var kul! Det var en extremt cool dansare där, han såg EXAKT ut som Jacob Black (aka Taylor Lautner)! Helt galet, men Taylor är i och för sig biffigare, men i alla fall! Grymt cool var han ;).


- Blondinkatrin

Dagens Outfit - Onsdag



Ramones tröja - Punkt
Palestinasjal
Tjocktröja - H&M
Jeans - Cheap Monday
Skärp - Punkt
Skor - Converse

Detta hade jag på mig idag - i alla fall senare halvan av dagen. Jag <3 min nya tröja :* Grymt snygg!

Härjningsplaner och jobbiga dagar

Hallå allihopa!
Här kommer ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Skola idag var sjukt störd. Usch vad hemskt det var, men vad ska man göra när man går på en äcklig skola som inte har något planerat? Imorgon hoppas vi på en bättre dag med ledigt efter lunch för att träffa mor i Stockholm och sen åka någonstans.

På Sportlovet ska Ester och jag åka med mamma upp till Östersund och härja där i två dagar och bo på hotell! Fett kul kommer det att bli och jag längtar fett mycket, haha. Vi ska äta hotellfrukost! Och gå på stan och härja massa, utan mamma, för hon ska göra nått jobb-relaterat, hehe.

Nu ska jag snart hoppa i säng, ska bara föna håret först.


- Blondinkatrin

PS1. Jag vill ha en systemkamera, en liten, som jag kan bära runt på i sommar och dokumentera allt! Shit vad kul det skulle vara! DS1.

PS2. Kellan Cornflakes är så cool <3 DS2.

Dagens outfit - Lördag & Tisdag



Tröja - Gina Tricot
Tjocktröja - Adidas
Palestinasjal
'Läder'-leggins - ?
Skor - Converse

Här kommer dagens outfit :) bilden tagen i lördags, haha! Men men...


- Blondinkatrin

När jag fyller 16!

Goddag gott folk!

Jag berättade för mor häromdagen att jag ska önska mig en piercing någonstans på min 16-årsdag, haha! Och jag är så smart för eftersom att hon får veta det nu, så hinner hon acceptera det tills jag fyller 16! Vilket är om ca 8 månader! För det är ju värdelöst att börja tjata typ en vecka innan! Så mamma - sätt ingång och smält det, höhö.


Jag hade tänkt mig något sånt!


- Blondinkatrin

I behov av ny jacka och väska

Kära allihopa! (Så stod det i boken jag läste i idag, haha).



Jag har funderat lite och har kommit fram till att jag behöver införskaffa en ny väska och en ny jacka. Väskan har jag koll på, men ska nog kolla lite noggrannare någon dag, det är en Coca Cola väska som jag såg när Ester och jag knallade runt på stan i torsdags. Den var cool. Jacka har jag ingen aning om vad jag ska skaffa för någon. Vi får se helt enkelt.


- Blondinkatrin

Blogg.se

Blogg.se laggar! ALLA kommentarer är borta! Shit vad dåligt - hoppas de fixar.


- Blondinkatrin

Nanoblogg.se!

Jag vill bara rekomendera Nanoblogg.se. Det är precis som det låter - en Nanoblogg där man bara skriver ett ord som ett helt inlägg. Extremt skönt ibland skulle jag tro när man inte orkar sitta och skriva massor!


Klicka på bilden för att komma dit!


- Blondinkatrin

Inte som andra döttrar

Det blir som ni säkert märkt lite segt med bloggandet nu när jag inte har någon dator - shit vad segt det är! Jag behöver en dator nu! Och jag vill ha en MacBook Air <3 I alla fall så har jag pluggat NO och SO idag. Det har varit tråkigt såklart men vad ska man göra. Jag har också läst lite i en bok som jag började på för ett bra tag sen. Den är helt störd. Den handlar om Nancy Spungen, aka ett barn (där jag är i boken nu i alla fall) som är schizofrent och föräldrarna fattar noll. Jobbigt läge ja. Den heter Inte som andra döttrar, av Deborah Spungen.


Nancy och Sid Vicious. Hon blev mördad någon gång men vet inte hur eller när...


- Blondinkatrin

RSS 2.0